Reviews

Vragen? Bel met 055 - 576 2669

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

woensdag 18 maart 2015 09:20
Wilbert is een zeer ter zake kundige adviseur. Heeft snel inzicht in de kandidaat en zijn wensen en kan dat vervolgens uitstekend matchen met een kantoor. Daarnaast is hij ook nog een buitengewoon aardige vent.

GvZ

- kandidaat-notaris
woensdag 18 maart 2015 08:05
Wij hebben Raat notariaat ingeschakeld voor het vinden van een ervaren kandidaat-notaris voor de sectie personen- en familierecht. Het contact met hen heb ik als zeer plezierig ervaren. Ze reageren adequaat en de lijnen zijn kort.

T.L.M. de Bie

- notaris
dinsdag 17 maart 2015 21:46
Zeer tevreden over Wilbert Raat. Kwam veel kandidaat-notarissen aanzetten die wij met onze advertenties niet konden bereiken. Mn de aandacht voor het persoonlijke contact was opvallend & verder heel gezellig. Is ook belangrijk in het zakendoen.

JT

- notaris
maandag 06 januari 2014 13:12
Een coachtraject bij Rianne Raat kan ik iedereen aanbevelen. Persoonlijke benadering, enthousiast, doelgericht. Ze ziet kansen en denkt in oplossingen, uitdagend! Je kunt weer fris aan de slag om bewust om te gaan met je kwaliteiten en die effectief in te zetten.

RA

- jurist
dinsdag 04 juni 2013 10:21
Sinds september 2009 ben ik (landelijk) accounthouder van Raat Notariaat Personeelsadvies te Apeldoorn. De samenwerking tussen UWV en Raat wordt als professioneel en zeer prettig ervaren. Wilbert en Rianne Raat zijn prima gesprekspartners en komen de gemaakte afspraken steeds na. Dienstverlening staat bij hen hoog in het vaandel en de plaatsingsresultaten zijn goed en liggen boven de gestelde landelijke norm.

Frans Snijders

- Contractdeskundige UWV Werkgeversservicepunt Stedendriehoek & Harderwijk
woensdag 19 september 2012 09:20
Ik heb veel over mezelf geleerd. Ik heb onze gesprekken als buitengewoon plezierig en inspirerend ervaren waarin mij vaak een spiegel werd voorgehouden. Het waren lichtpunten in een donkere periode die ik gelukkig afgesloten heb. De gesprekken waren wel heel erg intensief en ik kwam vaak behoorlijk moe thuis, maar wel met een goed gevoel!

B.S.

- jurist
donderdag 14 juni 2012 10:48
Als werkeloze kun je behoorlijk in de put zitten Rianne en Wilbert hebben een ladder in mijn put gezet. Omhoogklimmen moet ik zelf doen, en terugvallen komt regelmatig voor, maar zij moedigen mij met raat (d) en daad aan om door te gaan en weer met twee benen op de grond te komen.

VG

- notarisklerk
1 2