Reviews

Vragen? Bel met 055 - 576 2669

Schrijf een review

plaats mijn review zonder mijn naam

dinsdag 03 oktober 2017 15:26
Als je duidelijk en eerlijk advies wilt ben je bij Raat notariaat Personeelsadvies aan het juiste adres. Scherp inzicht en een eerlijke mening. Betrokkenheid en korte communicatielijnen. Raat werkt, prima werk!

D.B.

- notaris
maandag 24 april 2017 11:24
Je hebt bij Rianne Raat en Wilbert Raat het gevoel dat er goed naar je wordt geluisterd, dat je er zeker iets aan hebt, dat de resultaten uit deze gesprekken je vooruit helpen. De gesprekken vinden plaats in een plezierige sfeer.

F.B.

- jurist
maandag 13 februari 2017 15:03
Ik heb de coaching bij Rianne ervaren als momenten waarop ik alles kan vertellen zonder daar een oordeel over te krijgen. Dat voelt heel veilig. Rianne straalt rust, acceptatie en warmte uit zonder haar professionaliteit uit het oog te verliezen. Ze is zo betrokken; zo hield ze ook bij wanneer ik bijvoorbeeld een toets moest afleggen. Ik kreeg dan van tevoren nog een berichtje met succeswensen. Ze is oprecht geïnteresseerd in je. Rianne heeft mij geleerd om eigen keuzes beter te leren maken en daarbij ook beter te luisteren naar mijn eigen gevoel. Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen.

Marjan

- toegevoegd notaris
dinsdag 08 november 2016 15:42
Wilbert Raat bleek een goede inschatting gemaakt te hebben wie wij nodig hadden voor ons kantoor en wie daarbij paste. Hoe? Door goed naar ons verhaal te luisteren. Resultaat: wij zijn tevreden niet alleen over de oplossing maar ook over zijn blijvende betrokkenheid rondom de dienstverlening!

W.L.

- notaris
zaterdag 05 maart 2016 17:08
De coaching door Wilbert Raat en Rianne Raat is heel hartelijk en warm. Geen coaches die je voortdurend vertellen wat je zou moeten doen, maar je een spiegel voorhouden. Hierdoor word je bewuster van je omgeving en je eigen rol in de omgang met anderen. In mijn geval was het resultaat persoonlijke groei met meer zelfvertrouwen naar buiten toe treden!

H.L.

- jurist
maandag 30 november 2015 12:52
Ik kwam bij Rianne terecht omdat mijn loopbaan op een dood spoor leek te komen. In de gespreken weet Rianne je te triggeren en de vinger op de gevoelige plek(ken) te leggen. Nietsontziend (zoals ik hiervoor las), maar ook gevoelig en inlevend. Het heeft mij geholpen weer richting aan mijn carriëre te geven! Dank daarvoor!

mr.

- kandidaat-notaris
woensdag 12 augustus 2015 15:38
Een coachingstraject bij Rianne Raat kan ik iedereen aanbevelen. Persoonlijke benadering, enthousiast, doelgericht. Ze ziet kansen en denkt in oplossingen, uitdagend! Je kunt weer fris aan de slag om bewust om te gaan met je kwaliteiten en die effectief in te zetten

A.S.dR

- jurist
zondag 26 april 2015 10:13
Door de heldere visie en betrokkenheid en actieve inmenging van Raat personeelsadvies is de rust terug binnen de organisatie, we zijn na de ellende van de crisis weer een team, niet alleen wij maar ook onze cliënten zijn zeer positief.

Anoniem

- notaris
zaterdag 04 april 2015 18:49
Nadat mijn vroegere werkgever mij mededeelde, na een dienstverband van 25 jaar, de toekomst in te willen zonder mij als werknemer ben ik goed opgevangen door Raat Outplacement. Het eerste deel van het outplacement traject (uitgevoerd door Rianne, een uitstekende, niets ontziende, maar wel netjes blijvende coach/trainer) bestond uit het opnieuw op de rails zetten van mijzelf: Er werd o.a. gewerkt aan zelfinzicht, het her-beoordelen en het verwerken van gebeurtenissen. Doel hierbij was de negatieve (verspilde) energie omtrent het ontslag om te zetten in een visie op een toekomst met nieuwe mogelijkheden. Het tweede deel (uitgevoerd door Wilbert, maar Rianne weet hier ook alles van) was gericht op het aanscherpen van mijn sollicitatievaardigheden. Mede door het werk van Rianne en Wilbert blijf ik hoop houden in de toekomst een baan te vinden die bij mij past.

PS

- outplacement-cliënt
donderdag 19 maart 2015 12:34
Wij hebben Wilbert Raat ingeschakeld nadat bleek dat via het reguliere adverteren/social media e.d. er nauwelijks reactie kwam op onze vacature. Wilbert Raat kan zich goed verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever en voelt aan welke personen er geschikt zijn voor de vacature en het desbetreffende kantoor. Wij waren ons er van bewust dat wij hem een moeilijke opdracht mee gaven, maar het is het toch gelukt om voor ons de vacature in te vullen. Wij zouden Wilbert dan ook graag aanbevelen aan andere kantoren.

HRH

- notaris
1 2